Vertrouwelijkheidscharter Bed and Breakfast La Chabetaine - Gîtes Les Myosotis Indigo en Royal Blue.

Vertrouwelijkheidscharter B&B La Chabetaine - Gîtes Les Myosotis Indigo en Royal Blue.
Ingangsdatum: maart 2018 - herzien in november 2021 -

Dit vertrouwelijkheidscharter is van toepassing op de website: https://www.chabetaine-myosotis.be, eigendom van en uitgebaat door de B&B-vestiging "La Chabetaine" en het logement "Les Myosotis" waarvan het hoofdkantoor is gevestigd te 26, Rue du Pont de la Ramée, Morhet 6640 te Vaux-Sur-Sûre, geregistreerd bij de ECB onder nummer 0541.746.384.Alle persoonlijke gegevens die we verzamelen (hierna de "Gegevens") zullen worden verwerkt in overeenstemming met de Belgische en Europese regelgeving die van toepassing is op de bescherming van persoonlijke gegevens, in het bijzonder Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming, "RGPD"), Richtlijn 2002/58/CE, gewijzigd door Richtlijn 2009/136 / CE en de wet van 13 juni 2005 bekend als de ""Wet op de elektronische communicatie"" gewijzigd door de wet van 10 juli 2012.
Dit privacybeleid beschrijft de manier waarop we de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt op onze website: Chabetaine et Myosotis (chabetaine-myosotis.be) verzamelen en gebruiken bij het maken van een reservering.Het beschrijft ook de keuzes die u heeft met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens, evenals hoe u deze kunt openen en bijwerken. We kunnen dit privacybeleid te zijner tijd wijzigen en raden u daarom aan deze pagina regelmatig te controleren om op de hoogte te blijven.

Het type persoonsgegevens dat we verzamelen omvat :
• Uw voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en postadres, bij aankomst uw identiteitskaart en/of uw paspoort.
• Voor kinderen onder de 18: leeftijd
• Uw verblijfsinformatie, inclusief aankomst- en vertrekdata, speciale verzoeken, opmerkingen over uw voorkeuren (accommodatievoorkeuren, uitrusting of andere);
• Informatie over uw marketingvoorkeuren of uw antwoorden op enquêtes, prijsvragen en promotionele aanbiedingen;
Als deze gegevens u identificeren als een echte persoon, wordt dit beschouwd als persoonlijke informatie die onderworpen is aan dit privacybeleid.
U kunt altijd zelf kiezen welke persoonsgegevens (indien van toepassing) u met ons wilt delen. Als u ervoor kiest om bepaalde details niet te delen, kunnen sommige van uw transacties met ons worden beïnvloed.

Waarom verzamelen, gebruiken en delen we uw persoonsgegevens?
• Reserveringen: wij gebruiken uw persoonsgegevens om uw online reservering te voltooien en te beheren.
• Klantenservice: we gebruiken uw persoonlijke gegevens om u ondersteuning te bieden.
• Beoordelingen van gasten: we kunnen uw contactgegevens gebruiken om u een uitnodiging te sturen om na uw verblijf een beoordeling achter te laten. Het kan andere reizigers helpen die op zoek zijn naar accommodatie.
• Marketingactiviteiten: wij gebruiken uw gegevens ook voor marketingdoeleinden, voor zover wettelijk toegestaan.
•Andere communicatie: We kunnen contact met u opnemen via e-mail, post, telefoon of sms, afhankelijk van de contactgegevens die u met ons hebt gedeeld. Verschillende redenen kunnen het verklaren:
o Het is mogelijk dat we contact met u moeten opnemen in verband met de verzoeken die u hebt gedaan.
o Als u een online reservering niet heeft voltooid, kunnen we u een herinnering sturen om het proces voort te zetten. Wij zijn van mening dat deze extra service nuttig voor u is omdat u hiermee door kunt gaan met reserveren zonder dat u naar de betreffende accommodatie hoeft te zoeken of alle verplichte velden opnieuw hoeft in te vullen.
Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, kunnen wij u een vragenlijst sturen of u uitnodigen om een opmerking over uw ervaring via onze website achter te laten.
• Juridische doeleinden: in sommige gevallen moeten we uw gegevens mogelijk gebruiken om juridische geschillen te beheren en op te lossen of als onderdeel van onderzoeken naar regelgeving of naleving.
•Fraudedetectie en -preventie: we kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor het opsporen en voorkomen van fraude of andere illegale of ongewenste activiteiten.
• Verbetering van onze dienstverlening: tot slot gebruiken we uw persoonsgegevens voor analytische doeleinden, om onze dienstverlening, de ervaring van onze klanten en de functionaliteit en kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

Om uw gegevens zoals hierboven vermeld te verwerken, beroepen we ons op de volgende wettelijke kaders :
• Contractuitvoering: het gebruik van uw persoonsgegevens kan nodig zijn om de overeenkomst die u met ons heeft na te komen. Als u bijvoorbeeld onze diensten gebruikt om een online reservering te maken, zullen wij deze gegevens gebruiken om te voldoen aan onze verplichtingen om die reservering te voltooien en te beheren in overeenstemming met het contract tussen ons.
• Gerechtvaardigde belangen:we kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken voor onze legitieme belangen, zoals om u inhoud te bieden die overeenkomt met uw profiel op de website, in e-mails en nieuwsbrieven, om onze producten en diensten te verbeteren en te promoten, evenals de inhoud van onze site internet, of om administratieve, juridische en fraudedetectieredenen.
• Toestemming: wij kunnen rekenen op uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens voor bepaalde directmarketingdoeleinden. U kunt deze toestemming op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen op een van de adressen aan het einde van dit privacybeleid.

Hoe delen wij uw persoonsgegevens met derden?

Er wordt aan herinnerd dat de persoonlijke gegevens over u noodzakelijk zijn voor de verwerking van uw reserveringen. Deze informatie wordt vastgelegd in Ons systeem en doorgegeven aan Onze Service Providers die zorg dragen voor de verwerking van Uw Reservering. U hebt een permanent recht op toegang, rectificatie en verzet met betrekking tot informatie over u.Om dit recht uit te oefenen, moet u ons een brief sturen naar het adres dat op uw bevestiging staat vermeld.
De overdracht van uw gegevens aan onze providers is uitsluitend bedoeld om ons en onze providers in staat te stellen uw reservering te verwerken. Indien nodig kunnen Ons bedrijf en Onze Serviceproviders uw gegevens binnen hun groep verzenden, in alle landen waar ze mogelijk moeten opereren.
Een van deze dienstverleners is SAS elloha.com (geregistreerd onder het nummer FR 21837856806 - Identificatienummer WAPIAAAAWa_fNfBk) -
Eigenaar: elloha - SAS met veranderlijk kapitaal - 4, rue Cité Bartissol - 66000 PERPIGNAN - Beheerder publicaties: Bruno DELMAS, voorzitter - contact@elloha.com
en het online betalingsbedrijf stripe.com waarvan het postadres: Stripe 510 Townsend Street - San Francisco, CA 94103, Verenigde Staten - info@stripe.com
De volgende garanties zijn genomen door Ons en door elloha.com/stripe.com om een voldoende niveau van bescherming van uw persoonlijke gegevens te waarborgen:(i) elke entiteit of dienstverlener die uw gegevens buiten de Europese Unie moet verwerken, biedt bij besluit van de Europese Commissie een passend beschermingsniveau. (ii) Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw boeking te kunnen verwerken.
Door een reservering op Onze Site te plaatsen, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in de hierboven uiteengezette clausules, met inbegrip van hun verzending naar onze dienstverleners.

Onze dienstverleners:
Wij zijn verbonden met verschillende online boekingssites zoals: Booking.com - Expedia en affiliates - Airbnb - Tripadvisor - die worden beheerd door een Channel Manager, namelijk: elloha.com.
Hoewel wij de inhoud voor deze websites verzorgen en u rechtstreeks bij ons boekt, worden reserveringen door deze verschillende sites verwerkt. De informatie die u op deze websites verstrekt, wordt daarom met hen en hun gelieerde ondernemingen gedeeld.Dit omvat uw persoonlijke informatie zoals uw naam, contactgegevens, betalingsgegevens, de namen van mensen die met u meereizen en de voorkeuren die u hebt aangegeven bij het maken van een reservering.
Booking.com : gevestigd aan Herengracht 597, 1017 CE, Amsterdam, Nederland (www.booking.com). Uw gegevens worden gedeeld met wereldwijde klantenserviceteams van Booking.com om u te helpen wanneer u hulp nodig heeft. Booking.com kan uw persoonlijke gegevens gebruiken voor technische, analytische of marketingredenen, zoals beschreven in het privacybeleid van Booking.com. Het houdt ook in dat uw informatie kan worden gedeeld en geanalyseerd door andere leden van Booking Holdings Inc. (Agoda.com, Rentalcars.com en Kayak.com) om u gepersonaliseerde reisaanbiedingen te bieden die voor u interessant kunnen zijn. Als u vragen heeft over de verwerking van uw persoonlijke gegevens door Booking.com, stuur dan een e-mail naar: dataprotectionoffice@booking.com
Expedia :uw persoonlijke gegevens kunnen door Expedia worden gedeeld met hun gelieerde ondernemingen in de reis- en entertainmentindustrie, waaronder Hotels.com, LP, Hotwire, Inc en Venere, Trivago - Cheaptickets - travelocity - Orbitz - ebookers.com. Dit delen geeft toestemming, met uw voorafgaande toestemming, om u informatie te verstrekken over producten en diensten met betrekking tot zowel vrije tijd als reizen die u mogelijk interesseren. In het geval dat deze gelieerde bedrijven toegang hebben tot deze gegevens, zullen ze praktijken volgen die minstens zo beperkend zijn als die beschreven in dit privacybeleid. Voor vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u per e-mail contact opnemen met Expedia: serviceclient@support.expedia.fr.
Abritel - HomeAway : de groepsmaatschappijen zullen uw persoonlijke gegevens van tijd tot tijd doorgeven aan gelieerde ondernemingen binnen de Expedia Group-familie die op expediagroup.com staan vermeld, evenals aan hun externe dienstverleners.Wanneer externe serviceproviders toegang hebben tot gegevens, verzamelen ze alleen de informatie die nodig is om hun functies uit te voeren. Het is hen verboden de informatie voor enig ander doel te delen of te gebruiken. De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is HomeAway UK Limited.
De Europese vertegenwoordiger is: HomeAway UK Limited en u kunt contact met hen opnemen via het privacygedeelte van het Klantenserviceportaal: https://aide.abritel.fr/category/Privacy
Airbnb : we zijn verbonden met Airbnb, met wie uw gegevens om dezelfde redenen kunnen worden gedeeld, en die gebonden is aan zijn eigen privacybeleid. Als je vragen of klachten hebt over het privacybeleid of de informatieverwerkingspraktijken van Airbnb, kun je contact opnemen met
Voor inwoners van de Verenigde Staten: Airbnb, Inc., Legal Department, 888 Brannan Street, San Francisco, CA 94103.Voor inwoners buiten de Verenigde Staten: Airbnb Ireland UC, Data Protection Compliance Officer, 8 Hanover Quay, Dublin 2, Ierland of per e-mail: terms@airbnb.com
Tripadvisor : we zijn verbonden aan Tripadvisor waarvan de diensten toegankelijk zijn vanaf alle volgende sites en de bijbehorende domeinen (gezamenlijk de "Sites"): flipkey.com, holidaylettings.fr, housetrip.fr, niumba.com, tripadvisor.fr en vakantiehomerentals.com. Als u vragen of klachten heeft over het privacybeleid of de informatieverwerkingspraktijken van Tripadvisor, kunt u per post contact opnemen met TripAdvisor 7 Soho Square London W1D 3QB Attn: Privacy Officer / Legal Department - E-mail: privacy@tripadvisor.com
Sociale media / Facebook :Als u sociale media-gerelateerde functies op onze website gebruikt, kunnen de aanbieders van sociale media ons informatie sturen, afhankelijk van hun respectieve beleid. Deze informatie kan uw naam, profielfoto, geslacht, vriendenlijsten en andere informatie bevatten die u openbaar maakt. Als u dergelijk delen wilt voorkomen, kunt u dit doen door uw Facebook-privacy-instellingen of de bijbehorende instellingen en voorkeuren op andere sociale media te wijzigen.
Externe serviceproviders : we kunnen serviceproviders gebruiken om uw persoonlijke gegevens strikt in uw voordeel en als onderdeel van ons pension of onze accommodatie te verwerken. Deze verwerking zou worden uitgevoerd om de betaling van reserveringen te vergemakkelijken, om promotiemateriaal te verzenden of voor analytische ondersteuningsdoeleinden. Deze databasebeheerders zijn gebonden aan vertrouwelijkheidsclausules en gebruiken uw persoonlijke gegevens niet voor hun eigen doeleinden of voor enig ander doel.
Bevoegde autoriteiten : wij geven persoonsgegevens door aan wetshandhavingsinstanties voor zover dit wettelijk vereist is of strikt noodzakelijk is voor het voorkomen, opsporen of vervolgen van strafbare feiten of fraude. Deze gegevens zullen in geen geval voor andere doeleinden worden gebruikt dan op verzoek van de bevoegde autoriteiten.

Bewaren van persoonsgegevens
We bewaren uw persoonsgegevens zo lang als we nodig achten om onze diensten aan u te kunnen verlenen, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving (inclusief die met betrekking tot het bewaren van documenten), om juridische geschillen met derden op te lossen en om onze bedrijf. Alle opgeslagen persoonlijke gegevens zijn onderworpen aan dit privacybeleid.

Welke beveiligingsprocedures zijn er om uw persoonsgegevens te beschermen?
In overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming volgen we redelijke procedures om ongeautoriseerde toegang tot en misbruik van uw persoonlijke gegevens te voorkomen.Om de bescherming en vertrouwelijkheid van de aan ons verstrekte persoonsgegevens te waarborgen, gebruiken wij passende professionele systemen en procedures. We passen ook beveiligingsprocedures toe, evenals technische en fysieke beperkingen om het gebruik van en de toegang tot uw persoonlijke gegevens op onze servers en in onze papieren klantenbestanden te beperken. Alleen geautoriseerd personeel heeft in het kader van hun werk toegang tot uw persoonsgegevens.

Hoe beheert u uw persoonlijke gegevens?
U kunt te allen tijde vragen om inzage in de persoonsgegevens die wij over u bewaren. Als je ze wilt bekijken, stuur dan een e-mail naar het onderstaande adres. Vermeld in de onderwerpregel van de e-mail "Verzoek om persoonsgegevens" om het proces te versnellen.
U kunt ook contact met ons opnemen als u van mening bent dat de persoonsgegevens waarover wij beschikken onjuist zijn, als u van mening bent dat wij deze niet langer mogen gebruiken of als u nog vragen heeft over het privacybeleid of ons gebruik van uw gegevens. U kunt ons mailen of schrijven via onderstaande contactgegevens. Uw verzoek zal worden verwerkt in overeenstemming met de geldende voorschriften voor gegevensbescherming.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens?
B&B La Chabetaine N 26, Rue du Pont de la Ramée, Morhet 6640 in Vaux-Sur-Sûre (België).
Als u suggesties of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, stuur dan een e-mail naar: alinbea.collard@skynet.be